Să ne cunoaștem mai bine!

Programează o întâlnire cu unul din consultanții noștri, online sau fizic

Transmiteți un mesaj

Întrebări frecvente

Care sunt beneficiile și bonusurile principale oferite?

Oferim prima sesiune demonstrativă gratis. De asemenea, achitarea ședințelor ulterioare se poate face integral sau eșalonat. Cei care se afiliează la programul nostru vor primi gratuit acces la buletin cu noutăți în domeniu, resurse bibliografice, teste și invitații preferențiale la reuniuni de training sau la alte evenimente publice.

Cum pot achiziționa un pachet de ședințe de consiliere?

Prima ședință este gratuită, iar la cele ulterioare vă puteți înscrie, în funcție de nevoile personalizate la finele primei întâlniri. Achitarea pachetelor se face exclusiv prin virament bancar (OP), în baza proformei furnizate de organizatori.

Cum pot beneficia de gama de servicii de consultanță?

Serviciile noastre sunt: certificare psihologică, metode alternative, soluții naturale, carieră profesională. Oferta detaliată în secțiunea ”Servicii” poate fi personalizată și puteți alege, prin e-mail sau telefonic, categoria care vă interesează personal. 

Cine poate beneficia de oferta propusă?

Oferta noastră se adresează în special adulților, dar anumite categorii de servicii pot fi de folos și adolescenților sau tinerilor: sesiuni de mentorat pentru automanagement; meditații limbi străine; soluții concrete și personalizate demanagementul carierei, etc.

Puncte de contact

  • Galați – Str. Oțelarilor, nr. 14A
  • București (zona campus Universitatea de Construcții)

Modalități de lucru

  • online, videoconferință
  • prezență fizică (Galați/București)

CONTACT

În curând!

Abonați-vă la viitorul Buletin informativ al programului, care va conține informații, resurse și noutăți în domeniu.