Suport psihologic integrativ prin soluții practice

Certificare psihologică

este destinată și adaptată nevoilor Dvs. specifice

Metode alternative

Combaterea efectelor psihice post-pandemie

Soluții naturale

Pașii ajutători pentru o alimentație și o viață sănătoasă

Carieră profesională

Orientare educațională și dezvoltare personală 

Certificare psihologică

 • Psihologia muncii și organizațională
 • Utilizare sistem integrat pentru evaluare psihologică a personalului care activează pe posturi cu risc
 • Utilizare sistem JAS pentru analiza muncii – Fleishman Job Analysis Survey
 • Psihologia transportului – avize psihologice pentru eliberarea permisului de conducere

Metode alternative

 • Metode psiho-terapeutice specifice în scopul identificării blocajelor adânci și (auto) reprogramării minții pentru vindecare și succes
 • Combinarea cu alte componente complementare sau alternative  pentru a conduce la vindecarea persoanei ca un ”sistem ecologic”, cf. recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății, vindecare sinonimă cu ”Întregirea Persoanei”, inclusiv prin sugerarea utilizării unor suplimente nutritive non-invazive, prietenoase, precum cele disponibile din antichitate, din lumea plantelor, gemoterapie, tehnici ayurveda etc.  
 • Atingerea mai rapidă a unei stări de reziliență personală, anume care să conducă la o stare de bine psihologică integrală.

Soluții naturale

 • Educarea treptată a pacienților privind importanța unei alimentații cu adevărat sănătoase prin utilizarea exact suplimentelor nutritive care să însoțească alte tratamente sau terapii, precum: terapia cu cele 12 condimente, cu cele 5 rădăcinoase, realizarea unui program personalizat de ”condimentare integrativă” care să grăbească vindecarea, cf. faptului că adevărata cheie a vindecării se află la noi înșine
 • adaptarea în vederea recursului la recomandările ”psihologiei nutriționale”, bazat pe acele alimente sau suplimente nutritive, adaptare considerată ca reprezentând ”viitorul sănătății mentale”  

Carieră profesională

 • Evaluarea competențelor și abilităților în scopul unei orientări profesionale optime
 • Îndrumarea și consilierea personalizată referitoare la completarea pregătirii și a CV-ului, actualizat în funcție de nevoi Furnizarea informațiilor și ghidajului necesar pentru viitoarea carieră, oportunitățile de angajare/stagii și perfecționarea abilităților celor mai solicitate de angajatori
 • Dezvoltarea și calificarea profesională a adulților

Vrei să previi sau să lupți contra emoțiilor negative, atacurilor de panică, stărilor de neliniște?

Ai probleme legate de efectele unei alimentații nesănătoase? Probleme care se pot răsfrânge și asupra altor aspecte ale echilibrului personal?

Îți propui întărirea încrederii în sine prin valorizarea reală a propriului potențial?

Spre a atinge starea de mai bine,
sănătatea deplină a
corpului, minții și sufletului,
apelează cu încredere
la serviciile noastre,
care se remarcă printr-o
abordare practică, interdisciplinară
și pro-activă.

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ

– un parteneriat inovativ și flexibil, lansat în sprijinul persoanelor fizice și juridice

~ Invitație – propunere de colaborare ~

Perioada pandemiei a generat și, totodată, impus adaptarea din mers la schimbări majore și rapide datorate influenței pe care munca la domiciliu, școala online, precum și alte provocări social-economice le determină asupra multora dintre noi, indiferent de vârstă sau de ocupație.

În strânsă legătură cu programul special pentru ”Expert UE în reziliență personală și în cadrul echipei”, oferit prin Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), recent, a fost lansat în mod oficial parteneriatul dintre Fundația EUROLINK-Casa Europei, membră EUNET și Cabinetul Individual de Psihologie ”Gabriel Bulboacă”, specializat în Psihologia Transportului, Muncii și Organizațională.

În principal, în sprijinul tuturor persoanelor fizice sau juridice interesate, este furnizat sprijin pentru următoarele componente-cheie:

1. Testare psihologică cognitiv-profesională a personalului la încadrarea în muncă, periodică, avansarea în funcții, măriri de salariu, integritate, cursuri. Evaluarea rezultatelor testelor psihologice aplicate personalului, precum și identificarea de soluții pentru îmbunătățirea activității și creșterea eficienței angajaților și productivității întreprinderilor vor fi realizate cu ajutorul unor sisteme integrate pentru evaluare, acreditate de COPSI. Parteneriat / Colaborare pentru asigurarea serviciilor psihologice de medicină muncii.
2. Prevenirea și combaterea stresului, anxietății și depresiei prin metode psihologice și alternative – măsuri la nivel individual și organizațional.

Totodată, în domeniul dezvoltării personale, sunt furnizate Cursuri de Limbă și Cultură Germană (nivel A1, A2) pentru adulți, persoane care intenționează să lucreze în țările vorbitoare de limbă germană.

În context, menționăm că sunt eliberate avize și adeverințe specifice necesare pentru certificarea unei game diversificate de activități profesionale. Oferta este completată de sesiuni de consiliere psihologică / psihoterapie, evaluări ale nivelului de inteligență (IQ) și profilului personalității, evaluare aptitudinală pentru orientare școlară și vocațională.

Prezenta ofertă se distinge în mod special prin:

 • flexibilitate deplină, în funcție de programul persoanelor interesate;
 • posibilitatea derulării cel puțin parțiale a activităților în regim online;
 • posibilitate de oferire de consiliere suplimentară personalizată, atât live (Campus Universitatea de Construcții – zona Tei – București), cât și online;
 • focalizare pe componente-cheie complementare perfect adaptate pentru prevenirea și combaterea efectelor colaterale ale stresului, anxietății, depresiei etc.

Gabriel Bulboacă este Psiholog în specialitatea Psihologia Transporturilor, Muncii și Organizațională la Cabinet individual de psihologie, Formator autorizat ANC (din anul 2014) și Doctorand în faza finală de susținere a dizertației.

Prezenta propunere de a apela la gama de consiliere și oportunități evocate poate fi personalizată prin solicitare directă la telefon: 0726.375.855, prin e-mail: cabinet@ecopsy.ro  sau prin Formularul EcoPsy.

 

Nu mai aștepta! Contactează-ne!